donderdag 14 juli 2011

Live in het sportpaleis

Live in het sportpaleis lot12= 5 origineele dvdfrans Bauer, Belle Perez, Soulsister, Marco Borsato
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Het Sportpaleis in de Belgische stad Antwerpen is een multifunctionele evenementenhal waar verschillende evenementen, zoals concerten, sportbijeenkomsten, feesten en beurzen, worden georganiseerd. Het gebouw ligt in het district Merksem, terzijde van de Antwerpse ring. Oorspronkelijk was het gebouw voor sportwedstrijden (vooral baanwielrennen) bedoeld, maar die vinden er tegenwoordig nog maar weinig plaats. De Proximus Diamond Games vormen een uitzondering.

Het Sportpaleis is nu vooral bekend door grote optredens van artiesten als Clouseau, Marco Borsato en Milk Inc. Sinds 1985 vindt er ook jaarlijks de klassieke concertenreeks van de Night of the Proms plaats. Andere bekende evenementen in het Sportpaleis zijn de Diamond Games, Nekkanacht en de Pop Poll De Luxe van Humo. Vroeger had men er ook het ECC-toernooi, een tennistoernooi voor mannen. Tegenwoordig vindt er in februari jaarlijks de Proximus Diamond Games plaats, een tennistoernooi voor vrouwen.

Vlak naast het Sportpaleis bevindt zich ook de Lotto Arena, een evenementenhal die plaats biedt aan ongeveer 5000 toeschouwers. De hal is in gebruik sinds maart 2006 en dient als aanvulling op het hoofdgebouw van het Sportpaleis. Onder andere de basketbalploeg Antwerp Giants speelt er nu al zijn thuiswedstrijden.