woensdag 8 juni 2011

2 tickets concert Prince, 6/7 Gent

2 tickets concert Prince, 6/7 Gent Te koop wegens dubbele reservering: 2 tickets voor concert van Prince op het Sint-Pietersplein in Gent op woensdag 6/7 om 20u. Betaalde prijs: 165 EUR. Snelle bieder heeft ze... Tickets zijn af te halen, of verzendkosten voor de koper. *** Wie er in november vorig jaar in het Sportpaleis van Antwerpen bij was, zal het beamen. Prince hield toen een uitzinnige menigte meer dan drie uur in de ban met zijn feilloos gebrachte klassiekers en een aantal waanzinnige improvisaties. Een 5-sterren concert dat door pers en fans werd uitgeroepen tot één van de beste Princeconcerten die de man al op Belgische bodem gaf. Prince Roger Nelson bleek nog steeds de beste entertainer ter wereld. Deze zomer zakt Prince op 6 juli 2011 naar het Sint-Pietersplein in Gent af. Gent is niet alleen de gezelligste stad van het land maar ook de trotse bezitter van de Unesco titel 'Creative City of Music'. Vorig jaar was deze schitterende historische plek de perfecte locatie voor de legendarische concerten van Leonard Cohen en dit jaar zal het het meest funky feestje van het jaar herbergen. Live combineert Prince virtuositeit met opwinding, zonder daarbij zijn missie uit het oog te verliezen: zijn publiek het feest van de eeuw geven ('Party like it's 1999'). Naast de talrijke hits (onder andere Let's go crazy, Little Red Corvette, 1999, Take me with you, Purple Rain, Kiss en Nothing compares 2 U) speelt hij steevast ook een aantal funky jams en zorgvuldig gekozen covers. Prince is een muzikaal wonderkind dat werkelijk alles in huis heeft: hij is begenadigd componist en excentriek gitaarwonder en hij kan ook zingen en dansen met een elasticiteit die weinig performers bezitten. Enkel live kan men voor de volle 100 procent van het immense talent van de man genieten. Het concert op het Sint-Pietersplein wordt ongetwijfeld een uniek openluchtconcert in een prachtig decor. Het enige nadeel van deze locatie is dat het aantal beschikbare kaarten beperkt is. De voorverkoop voor dit zeer uniek live evenement start op 8 juni 2011 om 9u. Lang twijfelen is bij Prince nooit een optie.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Het Sportpaleis in de Belgische stad Antwerpen is een multifunctionele evenementenhal waar verschillende evenementen, zoals concerten, sportbijeenkomsten, feesten en beurzen, worden georganiseerd. Het gebouw ligt in het district Merksem, terzijde van de Antwerpse ring. Oorspronkelijk was het gebouw voor sportwedstrijden (vooral baanwielrennen) bedoeld, maar die vinden er tegenwoordig nog maar weinig plaats. De Proximus Diamond Games vormen een uitzondering.

Het Sportpaleis is nu vooral bekend door grote optredens van artiesten als Clouseau, Marco Borsato en Milk Inc. Sinds 1985 vindt er ook jaarlijks de klassieke concertenreeks van de Night of the Proms plaats. Andere bekende evenementen in het Sportpaleis zijn de Diamond Games, Nekkanacht en de Pop Poll De Luxe van Humo. Vroeger had men er ook het ECC-toernooi, een tennistoernooi voor mannen. Tegenwoordig vindt er in februari jaarlijks de Proximus Diamond Games plaats, een tennistoernooi voor vrouwen.

Vlak naast het Sportpaleis bevindt zich ook de Lotto Arena, een evenementenhal die plaats biedt aan ongeveer 5000 toeschouwers. De hal is in gebruik sinds maart 2006 en dient als aanvulling op het hoofdgebouw van het Sportpaleis. Onder andere de basketbalploeg Antwerp Giants speelt er nu al zijn thuiswedstrijden.